Kurser

RAWSH är en utbildningsenhet inom estetiska behandlingar som riktar sig till legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Vi har Skandinavien som bas och har lyckats bygga upp ett starkt varumärke där kvalitén i pedagogiken, kunskapsinnehållet och den praktiska träningen vunnit ert förtroende. Vi är stolta samarbetspartner och nu även Skandinaviska distributörer för MINT LIFT, Minimally Invasive Nonsurgical Thread, ett av världens främsta företag inom trådlyft.

I tätt sammarbete med MINT och med en gemensam målsättning om att skapa högkvalitativa utbildningar tar vi fram ett flerstegsprogram för utbildning inom trådlyft. Hand Biomed som utvecklat MINT, utvärderar och studerar nya tekniker ständigt för att hålla sig i framkant. Nyligen lanserade de nya innovativa trådar som komplement till de nuvarande. Med en bred produktportfölj och patenterad struktur är MINT idag det självklara valet för många av de främsta plastikkirurger och andra ledande aktörer inom estetisk verksamhet.

Vårt framtagna MINT flerstegsprogram avser att i ge dig en säker plattform där du från start får med dig goda grundkunskaper som du därifrån kan utveckla hela vägen till mer avancerade tekniker. I samråd med oss kan både du som nybörjare eller redan van behandlare komma igång med att använd PDO trådar som ett fantastiskt tillägg till nuvarande behandlingar.

Det som gör oss unika är vårt noggrannt genomtänkta pedagogiskt upplägg med grundlig teoretisk kunskap som sedan övergår i god praktiska träning på modeller. Kurserna hålls i mindre grupper eller som privatkurser.

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

Krav

MINT flerstegsprogram är framtaget för legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor med grundkunskaper inom injektionsbehandlingar som vill lära sig mer avancerade icke-kirurgiska procedurer för att förbättra hudkvalitén. Legitimationsbevis skickas in vid anmälan.

Pris

Priser finns under var kursdel. Delbetalning via Klarna är möjligt på alla våra kurser. Anmälningsavgiften om 5000kr är bindande och återbetalas ej vid utebliven kursnärvaro. Läkarintyg för godkänd frånvaro krävs, då får du möjlighet till senare kurstillfälle.

Certifikat

MINT certifikat erhålls efter avslutad kurs.

Modeller

Du får gärna ta med en egen modell inför övningarna. Kostnaden är ca 50% av ordinarie behandlingspris. Om du inte kan hitta egen modell måste du meddela senast 14 dagar innan kurstillfället, då vi ordnar modell åt dig.

Övrigt

I samband med kurserna finns möjlighet till att inköpa startpaket till rabatterat pris. Du får tillgång till vårt starta- eget-kit med viktig information och länkar för att du enkelt skall komma vidare i din verksamhet. Du blir också del av vårt forum för stöd, diskussion och erbjudanden från leverantörer.