Trådlyft Göteborg

Vill du strama upp och lyfta ansiktet utan kirurgiska ingrepp? Då kan trådlyft vara något för dig. Trådlyft innebär ansiktslyft utan narkos eller ärr. Du får ett direkt synligt lyft och kan återgå till vardagen efter behandling.

MINT är ett världsledande märke inom trådlyft. Både för kund och behandlare är MINT ett naturligt/ självklart val. Gång på gång ser vi vilka fantastiska resultat MINT ger oss. Vill du veta vad MINT kan göra för dig?

Klinik i centrala Göteborg

På Parkgatan 21 i centrala Göteborg hittar du en klinik med hög medicinsk kunskap och erfarenhet. Vi på RAWSH Clinic & Academy är stolta samarbetspartners och distributörer av MINT.

MINT består av biologiskt nedbrytbara materialet PDO (Polydioxanone) och har använts inom kirurgin sedan länge. Dessa trådar placeras under huden vilket stimulerar huden samt ger ett direkt lyft. De vanligaste behandlingsområdena är kinder, käklinje, ögonbryn, mungipor och hals. Vid en konsultation går vi igenom möjligheterna och lägger upp en behandlingsplan som passar just dig.

Genom en kortare procedur på ca 45-60 minuter genomför du en minimal invasiv behandling. Du får direkta resultat och lyft som är svåra att åstadkomma med andra icke-kirurgiska metoder. Detta är en behandlingsform som ligger i framtiden.

1

Snabbt
2

Skonsamt
3

Ingen narkos
4

Snabbt synligt resultat
5

Hållbart
6

Lägre pris än traditionellt ansiktslyft

RAWSH erbjuder

  • Behandlingar- med hög medicinsk säkerhet och kvalité. Vi utgår helt från dina förutsättningar, förväntningar och din medicinska bakgrund.
  • MINT PDO trådar- har ett brett sortiment som säljs via oss.
  • Kurser- i flera steg, med MINT i ryggen utvecklas trådarna och teknikerna hela tiden och vi finns i fronten för att ge dig de allra bästa kurserna från start till mer avancerade trådlyft.

Kort sagt: låter du oss utföra ett ansiktslyft med tråd på vår klinik i Göteborg så behöver du inte sövas, ärren blir mindre och du får ändå ett mycket bra och naturligt resultat.

Intresserad av ett trådlyft i Göteborg? Kontakta oss redan idag så bokar vi in en tid för konsultation.

Vi erbjuder även utbildningar i trådlyft, läs mer om det nedan

Trådlyft Göteborg – så går det till

Ett trådlyft genomförs genom att behandlaren gör små hål i huden och för in absorberbara trådar som sedan lyfter och drar upp huden. Det uppstår ett synligt lyft och metoden har även en vävnadsstärkande effekt eftersom trådarna stimulerar det kollagen som finns i huden.

Vid vanliga ansiktslyft sövs patienten vanligen under behandlingen. Under ett trådlyft är patienten vaken och kan titta i en spegel under tiden. Om resultatet inte är till belåtenhet kan en tråd dras åt eller släppas lösare. Många tycker det är ett stort plus att resultatet syns så fort.

Användbart på flera delar av kroppen

Trådlyft går att använda på ett flertal områden. Vid sidan av kompletta ansiktslyft så är det en utmärkt metod för ett antal specifika områden. Påsar och svullnader under ögonen kan behandlas med trådlyft. Näsa, hals, haka och käklinje är också lämpliga. Metoden fungerar också bra om man vill strama upp huden vid dekolletaget.

Resultatet av ett trådlyft är hållbart och varar från ett till två år. Men det är förstås väldigt individuellt hur kroppen hanterar nedbrytningen av trådarna.

För att få bästa tänkbara resultat rekommenderar vi att patienten kombinerar behandlingen med andra behandlingar, som exempelvis botox och fillers.

Vem är en lämplig kandidat för trådlyft

Trådlyft är inte en lämplig metod för alla. Men enligt vår erfarenhet är den ideala kandidaten en person som har mindre tecken på åldrande. Trådlyft kan ge ett yngre, mer utvilat och alert utseende – men eliminerar inte djupa rynkor och veck. Metoden är heller inte rekommendabel för personer som har mycket överskottshud eftersom trådarna helt enkelt inte kommer att kunna bära tyngden. 7

Personer som redan har gjort ett ansiktslyft kan också få ett hållbarare långvarigt resultat med hjälp av trådlyft.

Trådlyft Göteborg – utbildning

Trådlyft är en av våra mest omtyckta behandlingar som ger både kortsiktiga och långsiktiga resultat.

Vi har lång erfarenhet av metoden och kan lära ut både grunderna och mer avancerade tekniker. Vi lär ut hur du använder trådarna på olika områden för att strama upp huden och minska rynkor och veck. Efter utbildningen ska du behärska ansiktslyft med tråd utan och innan. Efter genomgången kurs blir du diplomerad/certifierad och kan då på ett säkert och tryggt sätt utöva trådlyft.

Praktiska övningar ingår och alla produkter som används under utbildningen är kostnadsfria.

Välkommen att kontakta oss på MINT redan idag så kan vi boka in en första konsultation där vi ser om du är en lämplig kandidat för ett trådlyft i Göteborg.